Tullintori

Kauppakeskus Tullintori on täydellinen shoppailu- ja lounaspaikka sinulle, joka haluat tehdä ostokset helposti matkasi varrella. Erikoisliikkeiden kauppakeskus tarjoaa kokemuksia ja ajanvietettä kaikille, jotka etsivät jotain hieman erilaista. Liikkeistämme löydät uniikit juhlavaatteet, laajan kenkävalikoiman sekä upeat sisustus- ja lahjatavarat unohtamatta monipuolista wellness- ja erikoisruokatarjontaa.

 

Tullintori on erikoisliikkeiden kauppakeskus

 

Keskellä kauppakeskusta on upea kiipeilyaktiviteetti Irti maasta –kiipeilykeskus. Tätä nähtävyyttä kannattaa tulla katsomaan kauempaankin! Kauppakeskuksesta löytyy myös neljä tanssistudiota ja ainutlaatuinen kuntosali upean lasisen kaarikaton alla.

 

Irti maasta -kiipeilykseksuksen kiipeilyseinät kohoavat korkeuksiin keskellä Tullintorin-kauppakeskusta

 

Tullintorin kauppakeskus sijaitsee aivan erinomaisella paikalla, olitpa tulossa Tampere-talon tapahtumiin, Telakan, Klubin tai Pakkahuoneen monipuolisiin tapahtumiin tai vaikka kongressiin Tampereelle. Kauppakeskus on tapahtumien keskellä Tullin alueen sydämessä ja tarjoaa katon, jonka alta pääset rautatieasemalta kätevästi lähes, minne vain alueen tapahtumiin ja hotelleihin.

 

Tullintori sijaitsee erinomaisella paikalla, tapahtumapaikkojen, hotellien ja kulkuyhteyksien lähellä

 

Tullintori on kauppakeskuksena mukana Anna hetki perheelle -lipaskeräyksen kumppanina. Keräys lipas löytyy kauppakeskuksen Infotiskiltä. Huuda hetki perheelle -huutokauppaan Tullintori lahjoittaa lahjakortin kokous- ja saunatiloihinsa. Lisätietoja lahjoituksesta Huutokauppa-välilehdeltä.

Tullintorin kotisivu: http://www.tullintori.fi/