Teivon Ravikeskus

Teivon Ravikeskus on vuonna 1976 perustettu suuri maakunnallinen ravirata. Ravikeskus sijaitsee Ylöjärven ja Tampereen rajalla. Teivon tasokkaat iltaravit pyörivät totuttuun tapaan lähes joka tiistai. Kauden kohokohtia ovat viisi kertaa vuodessa ravattavat Toto76-ravit, helmenä lokakuun alussa ajettava Teivon suurkilpailu Kriterium.

Teivon ravikeskus tarjoaa raviurheilun ja hevostalouden elämyspalveluita raviurheilun harrastajille ja kaikille sen parissa toimiville. Lisäksi Teivo tarjoaa asiakkailleen myös ravintola- ja kokouspalveluita.

Teivon Ravikeskus haluaa mahdollistaa yritystoiminnan raviurheilun ja hevostalouden ammattilaisille Tampereen seudulla.

 

”Hevos- ja raviurheilu ovat koko perheen lajeja. Hevonen on upea eläin, jonka pehmeän turvan töytäisy tuo hymyn kaikkien huulille ja auttaa unohtamaan hetkeksi huolet ja murheet. Teivossa on mahdollista päästä lähelle hevosta ja tutustumaan hevosen arkeen ravipäivinä järjestettävillä opastetuilla tallikierroksilla.

Haluamme osaltamme tukea Anna hetki perheelle -keräystä asian tärkeyden vuoksi. Jokainen perhe, aikuinen ja lapsi on tärkeä ja pienillä asioilla voimme auttaa vaikeissa tilanteissa olevia perheitä jaksamaan.” – Päivi Mustajärvi, Teivon Ravikeskus

 

Tunnelmia Teivosta kesältä 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.teivo.fi