Teatteri Mukamas

Teatteri Mukamas on vuonna 1979 perustettu tamperelainen ammattilaisnukketeatteri. Nukketeatterin esitykset tuottavat yhteisiä elämyksiä lapsille ja aikuisille. Teatterin kotinäyttämö sijaitsee Tampereen Pispalassa, vanhassa VPK:n talossa. Kotinäyttämön lisäksi teatteri vierailee esiintymässä päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, festivaaleilla ja yritysten tapahtumissa ympäri Suomen.

 

Kansainvälinen taiteellinen yhteistyö on osa Teatteri Mukamaksen toimintaa. Vuosien kuluessa teatterissa on vieraillut ohjaajia Tsekeistä, Ruotsista, Ranskasta ja Venäjältä. Teatteri on myös esiintynyt kutsuttuna Euroopan ja Aasina festivaaleilla. Vuonna 2016 järjestettiin kymmenes MUKAMAS – Kansainvälinen nukketeatterifestivaali.

 

Teatterinjohtaja Mansi Stycz on johtanut teatteria alusta alkaen. Hänet palkittiin vuonna 2003 lastenkulttuurin valtionpalkinnolla tunnustuksena lastenkulttuurin eteen tehdystä monivuotisesta työstä.

 

Lue lisää: www.teatterimukamas.com

 

”Annetaan yhdessä hyvä hetki perheille” – Veronica Stycz

 

Teatteri Mukamas tukee Huuda hetki perheelle -huutokauppaa lahjoittamalla huutokauppaan kaksi kahteen pääsylippuun oikeuttavaa lahjakorttia. Lisätietoa lahjoituksesta Huutokauppa-välilehdeltä.