Scandia Rent Tampere

Uudistunut Scandia Rent Tampere tarjoaa parasta paikallista autonvuokrauspalvelua. Nopea ja joustava palvelu, laaja kalustovalikoima, sekä osaava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu takaavat huolettomat ja turvalliset kilometrit.

Uusi kalustomme tarjoaa vuokralle pienet henkilöautot, keksikokoiset ja suuret perheautot, farmarit, citymaasturit, edustusautot, minibussit sekä erikooisia pakettiautoja pieniin ja suuriin kuljetustarpeisiin. Autoja on saatavilla manuaali ja automaatti vaihteisina sekä vetokoukulla.

Meiltä myös autoleasing yritys- ja yksityisasiakkaille sekä hansel asiakkaille.

Toimitamme sijaisautot vakuutusyhtiöasiakkaille Pirkanmaalla. Sacandia Rent on LähiTapiolan ja turvan virallinen sijaisautotoimittaja.

 

On kunnia-asia olla mukana tukemassa Anna hetki perheelle –keräystä sekä Kehitysvammaisten palvelusäätiön toimintaa. Haluamme osaltamme edesauttaa kehitysvammaisten lasten ja heidän perheidensä yhteistä virkistystoimintaa ja vapaa-aikaa – hyvinvointi jokaisella elämän osa-alueella on tärkeä arvo yrityksessämme.” – Scandia Rent Tampere

 

Scandia Rent Tampere lahjoittaa huutokauppaan käyttöoikeuden BMW 318 farmariautoon kesäkuun 2017 ajaksi. Lisätietoja lahjoituksesta Huutokauppa-välilehdeltä.

 

www.scandiarent.fi/autovuokraamo-tampere