Rähinä Records

Rähinä Records on suomalainen rap-musiikkiin keskittynyt levy-yhtiö. Kaikki alkoi 1998 ystävysten yhteisestä unelmasta. Vuonna 2003 Fintelligensin ja Kapasitettiyksikön jäsenet päättivät jättää välikädet taakseen ja tehdä kaiken itse. Syntyi Levy-yhtiö nimeltä Rähinä Records. Vielä tänäkin päivänä Rähinä Records perustuu ystävyydelle.

 

Rähinä Recordsilla on suuri merkitys suomaliselle rap-musiikille. Rähinä on se yhtiö, joka teki hip hopista kaupallisesti hyväksyttävää Suomessa. Tähän päivää mennessä Rähinän albumeja on myyty yli 100 000 kappaletta ja heidän artisteillaan on satoja keikkoja vuodessa. Suurin syy menestykseen on luja usko omaan toimintaan ja ammattitaitoon.

 

Tällä hetkellä Rähinän edustamia artisteja ovat Elastinen, Brädi, Spekti, Uniikki, Negatiiviset nuoret, Nelli Matula, Ike, Iso H ja Timo Pieni Huijaus.

 

”Olemme aina oikein mielellämme mukana hyväntekeväisyydessä ja toivomme lahjoitusten tuovan mahdollisimman monelle iloa päivään!”

 

Rähinä Records on lahjoittanut huutokauppaan 6 tuotepakettia jotka koostuvat t-paidoista ja kokoelmalevyistä. Tuotepakettien esittelyt Huutokauppa-välilehdellä.

 

http://rahina.com/