Kuohu – Kangasalan Uimahalli Oy

Kuohu tarjoaa hyvinvointia ja iloa koko perheelle!

Kangasalan Uimahalli Kuohussa on avarat ja valoisat tilat kuntoiluun ja rentoutumiseen. Kuohussa pääset uimaan sekä nauttimaan monitoimialtaan hierovista suihkuista tai voit karaistaa itseäsi kylmävesialtaassa. Hppyaltaassa on sekä ponnahduslauta että kolmen metrin hyppytorni. Pienempien lasten riemua voit seurata kahluu- ja opetusaltaassa sekä 40 metrin liukumäessä.

Kuohussa on erittäin monipuolinen tarjonta erilaisia vesiliikunta- sekä uintikursseja. Voit tutustua tarjontaan Kuohun sivuilta tästä linkistä.

Uintiretken yhteydessä voitte ruokailla ja herkutella Kuohun kahviossa tai käyttää muita hyvän olon palveluita.

Kuohu - Kangasalan Uimahalli Oy lahjoittaa huutokauppaan 10 kerran sarjalipun. Voit lukea huutokauppakohteesta lisää täältä.

Erityisuinti
Kangasalan Kuohussa järjestetään erityisen ihanille lapsille ja nuorille erityisuintiryhmiä. Tämän uimakoulun tavoitteena on löytää jokaiselle uimarille ominaisin tapa uida ja nauttia vesiliikunnasta. Jokaiselle tehdään sopivat tavoitteet ja edetään henkilökohtaisten toiveiden mukaisesti.

Lapsella tai nuorella tulee olla mukana oma avustaja, jonka kanssa hän voi jatkaa uintiharrastusta uimakoulun jälkeen ja ylläpitää opittuja taitoja. Opettajina toimivat liikunnan ja uintiopetuksen ammattilaiset, jotka ovat erikoistunet erityisryhmien opettamiseen.

Erityisuinti tarjoaa uusia kokemuksia ja vertaistukea koko perheelle. Erityisiuinti on loistava koko perheen yhteinen harrastus!

Kangasalan Uimahalli Oy - Kuohu
Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
Puh. 03-3460 501
kangasalanuimahalli.fi