Honkarakenne – Hirsirakentamisen pioneeri

 

Honkarakenne tarjoaa laadukkaita ratkaisuja asumiseen, luonnon parhaista raaka-aineista rakennettuna. Kaikki kohteet valmistetaan laadukkaimmasta suomalaisesta männystä vuosikymmenten kokemuksella ja osaamisella. Honkarakenne on yhdistelmä puun parhaita ominaisuuksia, suomalaista designia ja innovatiivista teknologiaa, joka takaa hyvän asumisen terveellisessä ja turvallisessa kodissa.

 

Honkarakenteen talot syntyvät suomalaisena työnä Karstulassa 60 vuoden ja lukuisten innovaatioiden luomalla kokemuksella. Hongan hirsitalot, hirsimökit ja hirsihuvilat suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti tilauksen mukaan. Honkarakenne on hirsirakentamisen kansainvälinen pioneeri, visioija ja suunnannäyttäjä terveellisessä ja turvallisessa rakentamisessa.

 

Honkarakenteen toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti. Se tarkoittaa, että talonvalmistuksen kaikkia prosesseja valvotaan ja kehitetään jatkuvasti ja systemaattisesti.

 

Tänä päivänä Honkarakenteen hirsistä rakennetaan omakotitalojen, huviloiden ja mökkien lisäksi pari- ja rivitaloja, päiväkoteja, hoivakoteja, hotelleja ja jopa sairaaloita.

 

Lue lisää: www.honka.fi

 

Honkarakenne osallistuu Huuda hetki perheelle -huutokauppaan lahjoittamalla huutokaupattavaksi Hongan huvitus -grillikatoksen. Lisätietoja tuotteesta Huutokauppa-välilehdeltä.

 

Honkarakenteelle on tärkeää olla mukana tukemassa hyvää toimintaa kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä hyväksi.”– Joonas Rantala, markkinointipäällikkö, Honkarakenne Oyj